Outdoor wear van uitstekende kwaliteit

Ben je op zoek naar mooie jassen die je ook echt voldoende bescherming bieden als je buiten bent? Dan zijn de jassen van Woolrich een uitstekende keus. Bij Oger.nl vind je een uitstekende selectie van de comfortabele en duurzame kledingstukken van Woolrich.

Oudste producent outdoor wear
Vaak wordt gedacht dat speciale outdoor kleding een moderne uitvinding is, maar niets is minder waar. Al in 1830 richtten Daniel McCormick en John Rich het merk Woolrich op, waarmee zij zich richtten op het produceren van speciale stoffen voor jagersvrouwen. De hele dag buiten zijn vraagt immers om kleding van een uitstekende kwaliteit, die het lichaam goed warm houdt en beschermt tegen weersinvloeden. Speciale stoffen zijn hierbij noodzakelijk.

Iconisch bedrijf
Inmiddels doet Woolrich veel meer dan het produceren van stoffen, ze richten zich nu op het produceren van outdoor kleding, die zich onderscheidt door een eigentijdse benadering en een geheel eigen stijl. Hun producten zijn zeer comfortabel, bieden goede bescherming en zijn duurzaam. Woolrich is vandaag de dag een iconisch bedrijf en hun fantastische outdoor wear is wereldwijd verkrijgbaar.

OGER
De jassen van Woolrich beschermen je niet alleen tegen weersinvloeden, ze zien er ook nog eens prachtig uit. Beschermende kwaliteiten worden gecombineerd met een fantastische look. Wil jij ook graag een jas waarin je goed warm blijft, die beschermt tegen wind, regen en zelfs sneeuw en waarin je er ook nog eens goed uitziet? Dan ben je bij Oger.nl aan het juiste adres, zij bieden een uitstekende selectie jassen van Woolrich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *